Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Webbshopen - Hitta den enkelt

På vår nya webbplats är det enklare och går snabbare att hitta till webbshopen. Här får du tre tips på hur du kan ta dig till webbshopen.

Startsidan - Snabblänkar
Det absolut enklaste sättet att komma till webbshopen är att använda snabblänkarna Hitta snabbt! på startsidan. Klicka på Köp biljett så kommer du direkt till inloggningen till webbshopen. Bilden nedan visar hur snabblänkarna ser ut på startsidan.

Bilden visar hur snabblänkarna Hitta Snabbt ser ut på startsidan

Biljett och köp
I toppmenyn på webbplatsen hittar du "Biljett och köp". Om du klickar där, klickar på Köp biljett i menyn och sedan på Webbshop  så hittar du både information om webbshopen och en länk direkt till den. Där hittar du också köpvillkoren för köp i webbshopen.

Länkar till webbshopen
På nya lanstrafiken.se har vi placerat ut en direktlänk till webbshopen på flera relevanta sidor. Det kan röra sig om sidor om exempelvis våra periodbiljetter. Via dessa länkar kan du ta dig direkt till webbshopen för att köpa biljetter och ladda reskassa. Det har vi gjort för att du på ett så enkelt sätt som möjligt kan hitta information om rätt biljett och sedan köpa den.

Här hittar du en direktlänk till webbshopen.

Resekort behövs
För att kunna genomföra köp i webbshopen behöver du ha ett Resekort. Ett nytt Resekort kostar 30 kr i kortavgift och du kan köpa det hos vårt Kundcenter, hos ett försäljningsombud eller ombord på bussen hos föraren. När du väl har ett Resekort kan du skapa ett konto i webbshopen för att sen ladda periodbiljetter och reskassa på Resekortet. Tips! Om du registrerar ditt Resekort i webbshopen får du Borttappat-garanti. Läs mer om garantin vid borttappade Resekort det via den här länken.
Sandra Forumvärd Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.