Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför är Webbshopen så begränsad?

Hej!

Jag tycker er webbshop är väldigt begränsad, på gränsen till användarfientlig, och detta är några av skälen till detta:
 •  Det är ett antal klick för att komma in så man kan börja köpa sin biljett/kort och det finns bara ett sätt att göra det. Det är svårnavigerat för den som inte varit här förut. Det vore smidigt om man direkt från startsidan kunde klicka på "Webbshop" och komma direkt till ett ställe där man kunde välja antingen biljettyp (för att sedan välja destinationer/resväg) ELLER destinationer/resväg (för att sedan välja biljettyp). Vi människor är ju olika och tänker olika, så det skulle underlätta för fler.
 •  Jag hittar inget sätt att förlänga min Pendlarbiljett, så varje månad måste jag göra en ny sökning och göra alla val likadant som förra månaden. Onödigt! Detta trots att det finns en historikfunktion där jag kan se mina tidigare köp - det vore ju väldigt smidigt att kunna välja att kopiera någon av dessa rader.
 •  Jag har inte hittat något sätt att välja fler destinationer på min resväg när jag ska ladda ett Pendlarbiljett. Om jag vill köpa ett kort som ska funka att åka mellan Lindesberg, Frövi och Örebro - gäller det då om jag köper "Lindesberg-Örebro" (tidigare var det då inte tillåtet att kliva på i Frövi), måste jag kontakta er för att ni ska ladda ett kort åt mig (och behöver jag göra detta varje månad) eller är jag tvungen att köpa ett länskort?

Ni skulle vinna mycket på att låta utveckla er webbsida för att underlätta för oss som köper våra kort via den.

Vänliga hälsningar

Kommentarer

 • Hej Jocke!

  Tack för att du hör av dig till oss med dina förslag på förbättringsåtgärder för webbshopen!

  Självklart vill vi att det ska vara så lätt som möjligt för våra resenärer att använda sig av vår webbshop och du finner även en genväg till webbshopen från vår startsida.


  Vi är ganska begränsade i utformningen av vår webbshop, då vi delar webbshop med flera olika län. Jag kan dock se att en förnya knapp vore till fördel för flera olika län och kommer att ta dina synpunkter vidare till vår tekniska avdelning som får undersöka om vi har möjlighet att förändra detta på webbshopen.


  Planerar du att resa mellan flera olika destinationer behöver du ha en Länsbiljett. Dock finns det undantag där bland annat Lindesberg-Frövi och Örebro finns med. Köper du en Pendlarbiljett mellan Lindesberg och Örebro har du även tillåtelse att resa till och från Frövi. Är du osäker på vilken biljettyp du behöver köpa för att kunna resa till dina olika destinationer, tveka inte att höra av dig till oss via sociala medier, mejl eller telefon så hjälper vi dig.


  Ha en trevlig vecka!

  Med vänlig hälsning,

  Felicia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.