Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vart hittar jag priser på er webb?

Det värsta sedan jag har sett i mitt liv. Jag vill kolla priser på busskort mellan Örebro och andra orter men hittade ingenting. Till slut gav jag upp och lämnade sidan.

Kommentarer

 • Hej Kausar!

  Vi ska självklart hjälpa dig med information av priser. Mellan vilka orter önskar du prisinformation?

  Hör av dig igen så hjälper vi dig.

  Ha en fin onsdag!

  Med vänlig hälsning
  Christina
 • hej.kan säga vad har ni för busskort priset mellan Askersund och Örebro ? Vart man kan hitta priset då ?
  Ali
 • Hej Ali!

  I nuläget är det inte möjligt att hitta priserna på vår hemsida men jag hjälper dig gärna här. En resa som betalas med hjälp av Reskassa mellan Askersund och Örebro kostar 74 för en vuxen och 37 för en skolungdom (7-19 år).

  Ha en fin helg!
  Med vänlig hälsning,
  Kasper
 • Varför ska det vara så svårt att hitta priset på en resa? Man ska gå till fliken trafiken vilket är omöjligt att hitta. Helsjukt att man inte visar den direkt när man beställer så som det är när man beställer en tågbiljett, priset kommer automatiskt.
  Tarya Lyrefelt
 • Hej Tarya!

  Välkommen till vårt Kundforum!

  Vi har tidigare haft priserna tillgängliga på vår webbsida, men på grund av ett större tekniskt problem visades felaktiga priser på vissa sträckor vilket inte blev tillförlitligt för resenärer. Vi har därför ingen möjlighet att visa prisuppgifter vid sökning av resa just nu och våra systemförvaltare arbetar med att lösa problemet.

  Jag rekommenderar dig att ladda ner Länstrafikens mobilapp där du kan se priser vid sökning av resa. Priset i mobilappen är detsamma som vid betalning med reskassa.

  Trevlig sommar!

  Med vänlig hälsning
  Esmeralda Kundservice
 • Hej!
  Vad kostar halvårskort, helårskort för en 14 åring som reser mellan Garphyttan och Örebro?
  Sofia Larsson
 • Hej Sofia!

  Vad roligt att du hittat till vårt kundforum!

  En Pendlarbiljett mellan Örebro - Garphyttan kostar 360 kr för skolungdom 7-19 år. Biljetten är giltig hela trafikdygnet i 31 sammanhängande dagar från aktivering vid första resetillfället. Biljetten är giltig för resa mellan angivna orter samt i stadstrafiken i Örebro. Det är möjligt att ha upp till 8 perioder laddade på sitt Resekort samtidigt.

  Jag kan annars rekommendera vår Årsbiljett där du reser i 12 månader, men betalar bara för 10 månader. De två sista månaderna är kostnadsfria. Årsbiljetten betalas per autogiro och ansökan för Årsbiljetten ska inkomma senast den 15:e i månaden innan du önskar att den ska starta. Du hittar mer information på vår webbsida.

  Önskar dig en fortsatt bra dag!

  Med vänlig hälsning
  Esmeralda Kundservice
 • Hej!

  Det går nu bra att använda reseplaneraren på vår webbsida för att söka efter priserna på våra biljetter.

  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning.
  Elsa Kundservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.