Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur reser jag från Resecentrum till Universitetet?

Hej!
Vilka bussar kan jag ta från/till Universitetet till/från Resecentrum? Vad har hänt med linje 20 och 9?
Ellinore Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Ellinore!

  Tack för att du skriver till oss!
  Om du vill resa från Resecentrum till Universitetet och omvänt kan du använda dig av linje 2 och 3 mot Brickebacken.
  Alternativt kan du även använda linje 725 mot Almbro.

  På grund av ombyggnation vid Skebäcksbron har linje 9 fått ändrad färdväg och avgår från Slottet som är närmast Resecentrum.
  Linje 20 finns från hösten inte kvar.

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag!
  Anders
 • Tack för snabbt svar!
  Måste tillägga att jag tycker det är oerhört dåligt att den enda bussen (20:an) som går direkt till/från Uni/Resecentrum ställts in. Vi är hyffsat många som kommer utifrån, både studenter och anställda, som nyttjade den. Som det är nu tar det orimligt lång tid att ta sig till/från Uni till/från Resecentrum. Servicen blir i detta bedrövlig från Örebro Länsstrafik.
  Mvh
  Ellinore
  Ellinore
 • Hej igen!

  Anledningen till att linje 20 drogs in berodde på att den under många tider hade för lågt reseunderlag. Vi öppnade istället upp möjligheten att kunna resa med linje 725 för att resa snabbt mellan Örebro Resecentrum till Universitetsplatsen. Med linje 725 tar resan mellan Örebro Resecentrum till Universitetsplatsen 7-10 minuter.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hej!
  Jag blir lite konfunderad... i 725:ans tidtabell med avgång från Resecentrum står det att det endast är avstigande. Men du säger annat i ditt svar ovan. Vad gäller?

  Utöver det skulle jag gärna vilja att de som beslutat dra in 20:an åker med 2an och 3an på morgon och em-turena. Det är katastrofturer! Knökfullt och ständiga förseningar. Under all kritik enligt min upofattning.
  Mvh
  Ellinore
  Ellinore
 • Tillägg: 725:an går ju dessutom endast till USÖ inte till Universitetet. Eller missförstår jag tidtabellen?!?!
  Ellinore
 • Hej igen Ellinore!

  Linje 725 går från USÖ S:a Grev Rosengatan - Almbro och trafikerar bland annat hållplatserna Resecentrum och Universitetsplatsen där emellan.  Anmärkningen om att det endast gäller avstigande på Resecentrum är när du reser från Universitetsplatsen till Resecentrum. Jag tolkar det därmed som att du tittar på tidtabellen i fel riktning. När du ska resa Resecentrum - Universitetsplatsen tittar du i tidtabellen som går från USÖ - Almbro och ska du resa i motsatta riktning tittar du på tidtabellen åt andra hållet. Jag rekommenderar dig annars att söka resa från hållplats till hållplats i reseplaneraren för att få upp alla alternativ.

  Har du fler frågor är du välkommen att höra av dig igen!

  Med vänlig hälsning

  Esmeralda Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.