Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag studerar, kan jag använda mina studentrabatter hos Länstrafiken?

Hej! Jag studerar på heltid, men har för länge sedan passerat kategorin "ungdom". Så jag undrar om jag nu vill köpa ett länskort (i mitt fall) för studiernas skull, finns det någon rabatt att tillgå med sitt studentkort? Eller är det ordinarie pris som gäller?

Kommentarer

 • Hej Lisa!

  Tack för att du ställer din fråga till oss!

  I dagsläget finns det ingen studentrabatt på våra färdbevis, det är ordinarie pris som gäller för en Länsbiljett om du fyllt 20 år.

  Du hittar mer information om våra olika biljetter här.

  Önskar dig en trevlig tisdag!

  Med vänlig hälsning,

  Felicia Kundservice
 • Med tanke på hur ni uttryckte er för drygt ett år sedan gällande studentpriser på era biljetter, planerar ni alltså för att införa studentrabatt inom en snar framtid? Annars kan jag tycka att uttrycka sig om "i dagsläget" är att försköna sanningen.

  Och jag undrar dessutom precis som många andra av studenterna på Örebro Universitet varför ni inte har studentrabatt på era biljetter? Det är ju trots allt  dryga 15 000 studenter det handlar om.

  Alla universitetsstäder från 1-12 (med Örebro som nummer 13)(rangordning efter storleksordning med antal elever), och även nummer 14 som då alltså är mindre än Örebro, erbjuder någon form av studentrabatt, utom Örebros länstrafik. Varför är ni sämst i klassen?
  Anna
 • Hej Anna!

  Jag förstår vad du menar och det är inte vår mening att försköna sanningen.

  Vi kan tyvärr inte säga om det kommer att komma några studentpriser eller ej, utan att vi just nu inte har några rabatterade priset för studenter.

  Prissättningen av våra biljetter är ett politiskt beslut och fattas i samhällsbyggnadsnämnden. Det är även dit vi lämnar alla önskemål och åsikter om bland annat studentrabatt.


  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.