Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sommarkort 2019?

När kommer beslutet om Sommarkort?

Kommentarer

 • Hej Charlotte!

  Vad bra att du ställer din fråga till oss!

  Regeringen har fattat beslut att inte ge något mer bidrag för Sommarkort och det kommer därför inte att bli något gratis Sommarkort i år. Vi kommer däremot lansera en Sommarkampanj i sommar, information om Sommarkampanjen kommer att publiceras vår webbsida och på våra sociala medier på fredag den 24/5.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning!
  Felicia Kundservice
 • Har läst om Sommarkampanjen men har en fråga: Om jag köper en länsbiljett innan 10 juni och dessutom börjar åka på den innan dess, är den då giltig till 18 augusti? Jag frågar eftersom jag normalt pendlar och måste köpa en ny pendlar-/länsbiljett redan 3 juni.
  Joakim Waern
 • Hej Joakim!

  Tack för att du ställer din fråga till oss!

  Sommarkampanjen kommer inte att kunna aktiveras fören den 10 juni 2019. Du kan däremot ladda Sommarkampanjen redan nu, men kommer alltså inte kunna använda Sommarkampanjen innan den 10 juni.

  Ha en trevlig helg!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hur kommer man veta att sitt kort har blivit aktiverat den 10:e juni?
  Patricia
 • Hej Patricia!

  Alla Länsbiljetter med Sommarkampanjen kommer automatiskt att aktiveras idag den 10 juni.

  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hej! Min grabb på 18 år ska sommarjobba i Örebro under 6 veckor, bor i Degerfors. Finns det nåt månadskort eller nåt att köpa? Tänker det blir jätte dyrt att åka fram och tillbaka för ett lågbetalt sommarjobb så söker billigaste alternativet för honom.
  Mia
 • Hej Mia!

  Tack för din fråga!

  En vanlig pendlarbiljett mellan Degerfors och Örebro kostar 650 kronor för en ungdom och är giltig i 31 dagar. Jag rekommenderar istället vår Sommarkampanj på Länsbiljetten som kostar 705 kronor för en ungdom. Då kan han åka obegränsat i hela Örebro län fram tills 18:e augusti. Läs mer om vår Sommarkampanj här.

  Önskar dig en fin dag!

  Med vänlig hälsning
  Adrian Kundservice
 • Hej!
  Tack för svar, jag scrollade igenom lite å hittade sommarkampanjen så fixade en sommarbiljett åt honom i morse. Supertack för ni har den kampanjen,gör det ändå möjligt för ungdomar att åka till bra pris under sommarlovet nu när det inte blev gratis i år. Å inte ruinerar oss föräldrar 😀

  Mia
 • Hej Mia!

  Vad roligt att du tycker om Sommarkampanjen! Jag hoppas ni får en trevlig sommar med spännande utflykter efter buss- och tågresa med Sommarkampanjen.

  Trevlig Midsommar på er!

  Med vänlig hälsning,
  Sam Kundservice
 • Hej, hur långt exakt kommer man med sommarkortet från Örebro? Med både tåg och buss
  Erika Somchit
 • Hej Erika!

  Tack för att du ställer din fråga till oss!

  Jag förstår dock inte riktigt vad du menar? Sommarkampanjen är en Länsbiljett till ett reducerat pris, där biljetten är giltig enda till 18 augusti 2019. Med Länsbiljetten kan du åka i hela Örebro Län och i vissa fall över Länsgräns.

  Läs gärna mer om Länsbiljetten och dess giltighet här!

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.