Till senaste kommentaren

Hur vet jag om samma buss fortsätter eller ej?

Vi som ska åka till Asker får byta från linje 721 till 740 i Odensbacken på de flesta turer men ibland är det lite olika. Varför kan inte chaufförerna säga till när man ska byta och när man inte ska göra det? Som det är nu verkar det knappt som chauffören som kör från Örebro till Odensbacken vet vad som gäller alla gånger.
Elisabeth Gustafsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Elisabeth!

  Tack för att du hör av dig till oss!

  Turen är lagd med byte vid Odensbacken, vilket innebär att resenärerna inte kan ta för givet att det är samma buss som fortsätter till Asker. Om du ska vidare till Asker kan du självklart fråga föraren om det är samma buss som fortsätter och föraren ska då kunna ge dig ett korrekt svar: Föraren behöver dock inte informera alla i bussen om han fortsätter eller ej, då detta kanske inte intresserar alla ombord.

  Om det är förare som inte kan ge rätt information till dig vid fråga är det givetvis bra om du hör av dig till oss med vilken tid det är du rest när du fått oklar information så att vi kan ta det vidare med den enskilde föraren. Hör gärna av dig igen om du skulle uppleva problem med resan.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.