Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Prova på kampanj för bilister

Har du eller ditt hushåll fått hem ett prova-på-erbjudande från oss? Just nu erbjuder vi bilister runt om i Örebro län att ansöka om chansen att få prova på kollektivtrafiken och resa med oss i hela länet kostnadsfritt under 14 dagar.  Den 29 januari är sista dagen att skicka in sin ansökan.


Har du fått hem ett erbjudande via post så kan du skicka in ditt svar genom att fylla i svarsbrevet och skicka in via post, eller besöka www.lanstrafiken.se/villprova och fylla i svarskoden som står i ditt brev och ansöka på så vis.

Har du inte fått hem ett erbjudande via post, men känner att reseprofilen stämmer in på dig? Då kan du ansöka här eller via bannern som finns på vår webbplats.

Prova-på-kampanjen är en del av projektet Tänk tanken, finansierat av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Här finner du mer information om projektet i sin helhet.  Vi kommer även under 2018 att genomföra kampanjer och ha erbjudanden för dig som idag redan reser med oss.

Har du frågor kring prova-på-kampanjen och erbjudandet?
Vanliga frågor och svar kring kampanjen hittar du i samband med att du fyller i sin ansökan via den digitala svarssidan.

Du kan också ställa dig fråga till oss i kommentarsfältet nedan.


Fanny Kommunikatör Länstrafiken Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag har svårt att tänka mig att det är priset som gör att bilister avstår kollektivtrafiken. Bra initiativ att göra ett utskick, men i stället för att erbjuda gratisresor borde ni göra en enkät där man svarar på varför man tar bilen. Typ: Är det för långt till hållplatsen? Är det för glest mellan turerna? Är det över huvud taget möjligt att åka buss dit du ska?

  För egen del skulle jag gärna ställa bilen på lördagar och söndagar om 741:an gick, men det går inte en enda tur på 50 timmar.
 • Hej Sören!

  Tack för dina synpunkter angående att skicka ut en undersökningsenkät!

  Jag kommer ta dina förslag vidare för att höra mig för om det är möjligt att ordna någon sådan formulär.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • hur aktiverar jag min 14 dagars prova på biljett?

 • Hej Gogge!

  Du väljer själv när du vill aktiverar din 14 dagars prova på biljett, dock senast den 31 mars 2018. Vid första resan talar du om för föraren att du vill aktivera din biljett och sedan är biljetten giltig i 14 sammanhängande dagar.

  Trevliga resor!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hej!
  Har skickat in om prova på biljett. När får man besked om man fått prova på biljett?
 • Hej Pernilla!

  Vad trevligt att du ställer din fråga i vårat Kundforum!

  Besked om du blir utvald eller inte kommer att skickas ut nu under vecka 7. Sedan börjar Prova-på-korten att skickas ut under vecka 8.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hej jag har fått en 14 dagars gratis länsbiljett, får man ta med sig sin son på 3 år eller måste jag köpa biljett för honom? På stadsbussarna har jag upfattat att han åker gratis med betalande vuxen som löst biljett, men gäller det även denna gratisbiljett?

  Och vad gäller på tågen? har läst att barn betalar bokningsavgift på 5:- men med resekort bokar man väl inte tågbiljett utan bara använder resekortet på något sätt? Kan man bara boka barnbiljett? men då blir det väl knappast bara 5:-?
 • Hej Tom!

  Vad trevligt att du har fått en 14 dagars prova på biljett!

  Din son reser gratis tillsammans med en betalande resenär, vilket du är när du har en prova på biljett. Använder du dig av våra färdbevis när du reser med tåg eller buss i länet så reser barn under 7 år kostnadsfritt.

  Du behöver inte boka någon speciell plats åt din son utan det finns speciella vagnar på tåget som är obokade, där ni kan sitta vart som helst.

  Trevliga resor!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.