Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Linjekarta

Om jag inte vet vilken linje som går vid den hållplats jag vill till, skall jag kolla på alla linjer tills jag hittar rätt, värdelöst att ta bort den "gamla" linjekartan

Kommentarer

 • Hej Vidar!

  Vad bra att du hör av dig till oss gällande linjekartan.

  På vår webbsida kan du söka resa och sedan klicka på karta. På kartan kan du sedan klicka på H för din hållplats och välja visa linjer. Här markeras då de linjer på kartan som trafikerar din hållplats.

  Jag tar dina synpunkter vidare till vår marknadsavdelning som arbetar med att hitta andra lösningar för att linjekartan inte ska behövas på vår webbsida. Anledningen till att den inte finns längre är att det är en PDF-fil och PDF-filer är inte optimala för skärmläsningsprogram för de med synnedsättning.

  Jag kan givetvis skicka linjekartan per mejl till dig om du önskar det, återkom i så fall.

  Ha en fortsatt bra dag!

  Med vänlig hälsning
  Esmeralda Kundservice
 • Ja det är viktigt att se till att HELA sidan är optimal för de synsvag, men för den skull behöver man inte försämra för oss andra

 • Hej igen Vidar!

  Jag förstår din synpunkt och vi arbetar med att försöka lösa detta så bra som möjligt för alla. Håll utkik på webben för framtida uppdateringar.


  Ha en bra dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hej!
  Jag letar efter linjekartan för att se hur långt österut era bussar går (planera transport av cykel från Örebro mot Stockholm).
  Kan ni Maila pdf-en?
  Tack! Och bra att ni tillåter cykel på buss, något för SJ att lära av! Idag får man lappa ihop en resa med Västtrafik, Örebro länstrafik och SL och förmodligen ändå trampa några mil emellanåt för att ta sig från Skaraborg till Huvfudstaden.

 • Hej Martin!

  Vad roligt att hör att du är nöjd med att kunna ta med cykeln på våra regionbussar!

  Givetvis ordnar jag så att du får en linjekarta skickad till din mejl.


  Ha en trevlig helg!
  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hej
  Vill gärna ha linjekarta är ni snälla. Ni hade två stycken innan. en till stadstrafiken och den andra till regionaltarfiken.
  Samer
 • Hej Samer!

  Självklart ska du få våra linjekartor, jag skickar dem till din mejl med detsamma.

  Önskar dig en fortsatt bra dag!
  Med vänlig hälsning
  Esmeralda Kundservice
 • Hej!
  Hur går det med att lägga ut karta över stadsbussarna på hemsidan? Det är hopplöst att ta reda på vilken buss man ta när det inte finns en bra översiktskarta på hemsidan. Om man inte vet vilken busslinje det gäller eller vad hållplatsen heter så är det en återvändsgränd att försöka hitta något här. Det har ju gått rätt lång tid sedan den första personen anmärkte på den här rejäla bristen (21 april) hos er nya hemsida. Det är inte särskilt lyckat att lansera en hemsida som är så ofullständig när det gäller att hitta rätt linje.
  Michael
 • Hej Michael!

  Vi har tagit vidare detta till ansvariga för hemsidan ytterligare en gång och ber att få återkomma med svar när de har återkopplat till oss. Om du önskar så kan jag skicka en kopia av linjekartan till dig via e-mail.

  Ha det fint så länge!
  Med vänlig hälsning,
  Kasper
 • Varför lägga upp en ny sida innan den är helt färdig för användning. Kan se att den säkert kommer att bli bra men än så länge saknas en del, bl a linjekarta. Ska göra en resa idag till ett område jag nästintill aldrig varit i, är nästan omöjligt med info på hemsidan.
  Liza
 • Hej Liza!

  Vi tar tacksamt emot dina synpunkter på våran webb. Vad tycker du saknas på webben? Jag skickar gärna linjekartan till dig via mejl om du vill.

  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning
  Ingrid Kundservice
 • Hej allesammans!

  Nu finns linjekartan för Örebro stad här på vår webb. Se längst ner på sidan.

  Önskar er en fin vecka!

  Med vänlig hälsning
  Ingrid Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.