Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur köper jag en Årsbiljett?

Hej, Jag tycker inte att informationen kring hur man köper en årsbiljett är helt klar. Jag hittar inget val för årsbiljetten i Webbshoppen. På sidan "Biljetter och köp" står det att man kan betala med autogiro. Jag vill inte betala med autogiro - hur köper jag då en årsbiljett? Med vänlig hälsning,/ LJ

Kommentarer

 • Hej!

  Välkommen till vårt kundforum!

  En Årsbiljett kan endast betalas per autogiro. Årsbiljetten år då giltig för resa i 12 månader, men du betalar endast för 10 månader. De två sista månaderna är kostnadsfria. För ansökan om Årsbiljett fyller du i den blankett som finns på vår webbsida.

  I det fall du inte önskar betala med autogiro kan du ladda ett Resekort med upp till 8 perioder. Förmånen att få två kostnadsfria månader gäller inte då.

  Önskar dig en fortsatt bra dag!

  Med vänlig hälsning
  Esmeralda Kundservice
 • Hej!

  Tack för svar. Då föreslår jag att ni under informationen om årsbiljett lägger till att "En Årsbiljett kan endast betalas per autogiro." 😀

  Mvh/
  LJ
 • Hej igen!

  På  webben står det "Årsbiljett via autogiro" som rubrik, jag tar givetvis dina synpunkter om att försöka förtydliga det ännu bättre vidare till vår Marknadsavdelning.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.