Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kommer det någon hållplats vid Dollarstore i Lillån?

Planeras det någon ny hållplats vid Saluvägen, gamla Coop i Lillån? Vill gärna kunna kunna handla på Dollarstore och har inte bil.

Kommentarer

 • Hej Annicka!

  Välkommen till vårat Kundforum!

  Vi ser just nu över möjligheterna att ta tillbaka hållplatsen vid slingan vid gamla Coop Lillån. En dialog med Örebro Kommun och fastighetsägaren till Dollarstore är just påbörjad och vi hoppas komma fram till en bra lösning så snart som möjligt.

  Ha en trevlig fortsättning på veckan!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hej igen Annicka!

  Vi har nu glädjande besked till dig. Från och med den 10 december så öppnar vi upp en ny hållplats vid vändslingan vid Dollarstore i Lillån som kommer att trafikeras av linje 5. Den nya hållplatsen kommer att heta Lillåns Center.

  Jag önskar dig en fin dag!

  Med vänlig hälsning
  Ingrid Kundservice
 • Hej! Uppenbart tänker ni bara på stadsbor och inte på oss på landet. Kommer exempelvis 314 att börja stanna vid Dollarstore  (gamla coop) igen?

  Tacksam för svar. Mvh Lisa
  Lisa
 • Hej Lisa!

  Tack för din fråga!

  I dagsläget kommer linje 314 inte att stanna vid hållplats Lillåns center utan vi rekommenderar er att gå av vid hållplats Lillåns skola, därifrån är det ca 600 meter till Dollarstore.

  Anledningen till varför linje 314 slutade trafikera hållplatsen Lillåns center var bland annat för att restiden blir för lång, då bussen måste ta en extra sväng och sen ska försöka ta sig ut på RV 50 igen där den ofta blir stående på grund av mycket trafik.

  Ha en trevlig helg!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hej!

  Jag åker dagligen med linje 5 från Hovsta till jobbet och tycker det är bra att ni tagit tillbaka hållplatsen vid gamla Coop i Lillån.

  Det jag inte förstår är att alla bussar åker förbi den hållplatsen även fast det klart och tydligt enligt tabellen står att den inte ska börja trafikeras förrän 8.42 på vardagarna. Jag tänker att ni kanske kan informera chaufförerna lite bättre om detta. Då sparar vi viktiga minuter på morgonen.

  Mvh Carro
  Carro
 • Hej Carro!

  Vad roligt att du är nöjd med att linje 5 stannar vid Lillåns center igen!

  Jag ska påminna bussförarna om att de inte ska trafikera vid hållplatsen på morgonturerna på vardagar.


  Ha en trevlig måndag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hej igen

  Sen jag skrev till er innan jul så har ungefär hälften av bussarna fortsatt åka den extra svängen på morgnarna via Lillans center. Det är uppenbart att de inte vet när den hållplatsen börjar trafikeras.

  Ni får jättegärna påminna dom igen. Häromdagen kom inte en buss och nästa var 10 min sen och ändå åkte bussen den extra svängen fast alla var jättestressade på bussen.

  Mvh Carro
  Carro
 • Hej Carro!

  Tack för att du tagit dig tid att höra av dig till oss igen!

  Givetvis ska bussarna köra enligt linjesträckningen och följa tidtabellen. Jag tar dina synpunkter vidare till ansvarig gruppchef som får skicka ut en påminnelse till samtliga förare.

  Önskar dig en fortsatt bra dag!

  Med vänlig hälsning
  Esmeralda Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.