Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Avstängningen vid hållplats Konserthuset

Avstängningstiden för ovannämnda busshållplats är framflyttad, om jag inte är helt fel ute, för tredje gången. Att hållplatsen överhuvudtaget är avstängd är besvärligt. Att tidsplanen, dessutom, ändras ideligen är den sämsta tänkbara service. Jag föreslår å det bestämdaste att tillfällig hållplats på t ex Rudbecksgatan (Bern tower, kanske?) iordningsställs. En fråga: vad har renovering/ombyggnad av Skebäcksbron med norrgående busstrafik att göra??

Kommentarer

 • Hej Inger,

  Tack för att du skriver till oss!

  Jag förstår att det ställer till problem för dig och andra resenärer som normalt reser till/från hållplats Konserthuset med norrgående linjer.

  I samband med att kulturkvarteret byggs har trafiksituationen vid denna plats försämrats och begränsats genom avstängningar. Detta kommer fortgå fram till april nästa år. I och med att gator och vägar stängs av tvingas all trafik att flytta till andra lösningar, vilket innebär ett större trafikflöde i detta område.

  Vi kan dessvärre heller inte påverka tiden för byggprocessen.

  En tillfällig hållplats vid exempelvis Behrn Tower är inte möjlig då trafiksituationen skulle innebära stora förseningar för de linjer du nämner.  

  Renoveringen av Skebäcksbron påverkar även det trafikflödet från Örebros sydöstra delar till norra delarna av staden.

  Jag önskar dig en fin dag och hoppas att du trots allt ska få dina resor att fungera!

  Med vänlig hälsning

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.