Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ett stort tack till Noras bussförare!

En stor eloge för Noras busschafförer, alltid trevlig, hjälpsamma och duktiga bussförare. Verkar trivas med sitt arbete och med oss passagerare, vilket gör det både enklare och trivsammare för oss bussresenärer. Personligen har jag kännt ett jättestöd med omtanke och empati efter att jag förlorat min man 2015. Både i form av att de brytt sig om mig och hur jag mår men också med vänliga och uppskattande ord om Tommy och saknaden efter honom. Det värmer och jag är så tacksam för alla fina och uppskattande ord.
Mvh Helena

Kommentarer

 • Hej Helena!

  Vad härligt att du är så nöjd med bussförarna i Nora!
  Det glädjer oss verkligen och vi kommer framföra ditt beröm till samtliga bussförare.

  Önskar dig en jättetrevlig helg!

  Med vänlig hälsning.

  Felicia Kundservice
 • Hej ! Jag kan instämma i att flertalet busschaufförer är vänliga och serviceinriktade, men tyvärr förekommer motsatsen ävenså. Häromdagen stack en chaufför iväg innan jag givit klartecken, när jag lastade av min cykel vid Svampen i Örebro. När jag senare konfronterade denne angående detta förfarande, hade han inte ens vett att be om ursäkt, utan frågade endast om jag hade hunnit få med cykeln. Det hade jag, men det var endast med nöd & näppe. Det var rena turen att det inte slutat
  med en olycka. Till saken hör att jag vid avstigningen påminde om att jag skulle ta av cykeln, men trots detta stack han alltså iväg för tidigt. Fy och usch för såna busfasoner !!!
  Lars Ejnar
 • Hej Lars!

  Tack för att du kontaktar oss med dina synpunkter!

  Givetvis ska bussen stanna vid hållplatsen tills dess att du har fått ner din cykel. För oss är det viktigt att resenären är nöjd med hela sin resa och för att vi ska kunna förbättra oss skulle jag vilja ha reda på lite mer information kring resan.

  • Vilken linje var det som du reste med? 
  • Vilken dag ? 
  • Vilken tid? 
  Återkom gärna till oss så att vi kan ta detta vidare med den berörda föraren.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice
 • Hej !
  Det var måndagen 3 sept., troligtvis runt 17.20, som jag steg på buss 302 vid nedre Hitorp i Nora f.v.b. Örebro. Vid ankomsten till hpl. Svampen i Örebro meddelade jag föraren att jag skulle ta av cykeln. Jag hade precis lyckats lyfta upp den från hakarna på staget baktill på bussen och höll den fortfarande i luften, när jag till min stora förvåning såg bussen rulla iväg. Det var sånär att jag inte fått av cykeln, bara någon tiondels sekund hängde det på. Han hade ingen chans att se mig från sin förarplats. C:a 18.30, när vändande buss stannade vid Svampen, konfronterade jag samme förare, med vad som skett, men han tog det bara med en "klackspark" och bad inte ens om ursäkt. Jag frågade efter hans namn och fick veta att han heter Anders. Vägrade åka med denne tillbaka. Inväntade i stället nästa buss, med avgångstid c:a 18.50 från Svampen. Dess förare var tillmötesgående och gjorde inga svårigheter för mig. All heder åt denne !
  Lars Ejnar
 • Hej igen!

  Vad bra att du återkom till oss med mer information!

  Jag kommer nu att ta ärendet vidare till ansvarig gruppchef, så att denna får reda på händelsen och kan prata med den berörda föraren.

  Trevlig tisdag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.