Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Kan jag köpa Enkelbiljetter i förväg?

Kan man köpa några enkelbiljetter hos ett ombud med kontanter och ha liggande hemma ifall man behöver åka stadsbuss, har de någon giltighetstid?
Mobilappen är inget alternativ då jag bara använder bara kontanter.

Kommentarer

 • Hej Johan!

  Tack för att du skriver till oss!

  Våra Enkelbiljett är tidsbegränsade, du kan alltså inte att spara en Enkelbiljett för senare resor. Jag rekommenderar dig att köpa ett Resekort som du laddar med reskassa. Värdet ligger kvar på Resekortet tills du använder det.

  Ett Resekort kan du köpa hos våra ombud med kontanter, kortet kostar 30 kronor och sedan laddar du på det belopp du vill ha på kortet. Det lägsta beloppet som du kan ladda ditt Resekort med är 50 kronor hos ombud, på vårat kundcenter kan du ladda ditt resekort med valfritt belopp upp till 2 000 kronor.

  Ha en bra dag och trevliga resor!

  Med vänlig hälsning.
 • Hej! Jag vill kopa 2 enkelbiljetter buss 303 fran Orebro resecentrum darefter till buss 308 Stora rececentrum den 5/5 klockan 10:00. Hur ska jag gora? forsokt men det gar inte. Forlat jag skriver pa ett spanskt tangentbord som inte har svenska bokstaver. MVH Eva
  Eva haglund Santana
 • Hej Eva!

  Det går inte att förköpa Enkelbiljetter med våra bussar genom oss. Utan biljetten kan köpas hos ett försäljningsombud eller via appen strax innan resan eller ombord på bussen med hjälp av ett bankkort.

  I vissa fall går det att förköpa biljetter med våra bussar på SJ´s webbsida. Du hittar deras webbsida här!

  Ha en trevlig helg!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.