Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Enkelbiljett förköp - billigare än ombord

Därför kommer här lite kort information om just möjligheten att förköpa enkelbiljetter:

Vad menas med en förköpt enkelbiljett?
En förköpt enkelbiljett är en enkelbiljett som du köpt antingen i appen, hos ett försäljningsombud, hos vårt Kundcenter eller med reskassa. En förköpt enkelbiljett är billigare än om du köper en biljett ombord på bussen med bankkort.

Hur långt i förväg kan jag förköpa en enkelbiljett?

Det beror på vilket köpsätt du väljer:
 • Enkelbiljett i appen: I appen kan du förköpa enkelbiljetter tidigast 20 min innan avgång för regionbussar och för stadsbussar gäller din enkelbiljett tre timmar från köptillfället.
 • Enkelbiljett med reskassa: Reskassa kan du ladda hos försäljningsombud, vårt Kundcenter,i webbshopen och ombord på bussen om du betalar med bankkort. Reskassan kan du sedan använda för att köpa enkelbiljetter för omgående användning ombord på bussen, både för stads- och regiontrafik (buss och tåg).
 • Enkelbiljett ombud: Hos våra försäljningsombud kan du köpa enkelbiljetter för både stads- och regionbuss som börjar gälla omgående. Samma gäller för enkelbiljetter du köper hos vårt Kundcenter.
Vi rekommenderar dig att i största möjliga mån förköpa dina enkelbiljetter. Det blir billigare för dig som resenär och gör också ombordstigningen smidigare.

Mer information om våra enkelbiljetter hittar du via den här länken.
Sandra Forumvärd Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag kan inte utläsa på er hemsida hur mycket det kostar att åka en viss sträcka. Eller gör jag fel?
 • Hej Berit!

  Vad bra att du ställer din fråga till oss!

  Det stämmer att det inte går att se priset på en sträcka på våran webb just nu. Vi arbetar med att lösa det så snart som möjligt.  Under tiden är du varmt välkommen att höra av dig till oss om en prisuppgift antingen här på vårat Kundforum, via e-post eller telefon 0771-55 30 00.

  Ha en fin dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.