Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Kan jag betala med bankkort ombord på bussen?

Hej,
Kan jag betala med mitt bank-kort direkt på bussen?

Kommentarer

 • Hej Emilia!

  Vad bra att du ställer din fråga till oss!

  Ja visst kan du betala med ditt bankkort direkt ombord på bussen. Jag rekommenderar dig dock att förköpa din biljett för bästa pris samt för att minimera risk för köbildning ombord på bussen.

  I vår mobilapp kan du registrera ditt bankkort eller betala per faktura och reser till ett reducerat pris. Förköper du din biljett hos något av våra försäljningsombud eller betalar med reskassa reser du också billigare.

  Trevlig helg!

  Med vänlig hälsning
  Esmeralda Kundservice
 • Varför fungerar helt plötsligt det inte att fylla på reskassa med mitt kort på bussen? Det har fungerat förut men inte längre.
  Lotta
 • Hej Lotta!

  Tack för att du kontaktar oss!

  På vilket sätt fungerar det inte? Beskriv gärna mer så kan vi undersöka vidare. Vi ser gärna att du, om möjligt, förköper din biljett eller laddar på ditt Resekort innan du kliver på bussen. Detta för att minska tiden det tar för bussen vid varje hållplats och på så vis minimera risken för förseningar.

  Ha det bra så länge!

  Med vänlig hälsning
  Adrian Kundservice
 • Hejsan Adrian jag har gjort en överföring idag så förhoppningsvis så funkar det imorgon. Men det är 2 gången det händer. Första gången var med en väldigt otrevlig chaufför så jag fick ringa efter en jobbar kompis för att komma till jobbet. Denna gång var morgonens chaufför trevlig så jag kom till jobbet. Men dessa gånger har det varit något fel för kortet fungerade inte. Det är väldigt pinsamt när man vet att det finns pengar på kontot. Det har fungerat förut med påfyllning på bussen. Så jag förstår inte varför. För första gången med den otrevliga chauffören så gick jag direkt till en butik där man kan fylla på reskassa och det fungerade utan problem. Så då undrar man om inte era maskiner har något fel. För mitt maestro kort har fungerat förut för påfyllning. Tacksam om ni kollar upp det för ibland kan man glömma fylla på och då är det tur att man kan fylla på i bussen. Jag har fyllt på med mitt kort sen detta nya system kom med blåa kort. Och även tidigare i och med att jag jobbar på annan ort. Lotta
  Lotta
 • Hej Lotta!

  Vad bra att du skriver till oss om detta!

  Självklart ska du kunna genomföra köp ombord på bussen med ditt bankkort! Om kortet funkar i andra butiker och hos våra ombud ska det givetvis även fungera på bussen, så då låter det som att något måste vara fel med betalterminalen ombord.

  För att kunna skicka iväg informationen till vår tekniska avdelning som får utreda problemet behöver jag veta datum, avgångstid, och linje som betalterminalerna på bussen inte fungerade? 

  Återkom med detta så kan jag ta ärendet vidare. Ha en fin dag så länge!

  Med vänlig hälsning,
  Sam Kundservice
 • Hejsan Sam! Datum som jag kommer ihåg är 3 oktober med buss 333 kl 07.28. Och nu senast den 28.10 med buss 331 kl 07.20. Tack på förhand Lotta
  Lotta
 • Hej igen Lotta!

  Tack för att du återkom med mer information!

  Jag tar ärendet vidare till vår tekniska avdelning som får undersöka vad som kan vara tokigt med kortläsaren ombord på bussen.

  Ha en trevlig dag!

  Med vänlig hälsning,
  Felicia Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.